Städa badrummet mer sällan men håll det renare så här

De flesta vet att det är viktigt att hålla rent i badrummet. Där kan det bildas elaka bakterier om man inte håller rent. Det är också kanske det minst glamourösa rummet att städa, särskilt eftersom man behöver städa rätt så ofta. Har man en städfirma som jobbar för en behöver man inte tänka på det här men för oss dödliga som får städa våra egna badrum kommer den här artikeln att rädda liv.

Håll det så torrt som möjligt

Badrummet är ett fuktigt rum och i fukt är det lätt för bakterier att frodas. För att göra det svårare för bakterierna och möglet skall man hålla badrummet så torrt det går så ofta som möjligt. Man kan göra detta genom att ha en gummiskrapa i duschen som man skrapar golv och väggar med efter man har duschat efter städ stockholm. Man skall också öppna badrumsdörren och eventuellt fönster att man har duschat så att ångan tar sig ut och inte stannar i badrummet och ger grogrund för bakterier. Ett sista knep för att hålla det torrt är att veckla ut duschdraperiet  vid städ stockholm eftersom ett blött duschdraperi som är ihopdraget inte torkar och då lätt blir mögligt. Dessa saker är bra att göra även för dem som har städfirma hemma.

vattenavstötande för städning stockholm

Använd vattenavstötande produkter  vid kontorsstädning

Det finns sprayer man kan använda på väggarna som stöter ifrån sig vattnet och gör att tvålskum och hudavlagringar för städ stockholm bara rinner av väggen vid kontorsstädning. Då slipper man skrubba hårt i duschen efter kontorsstädning stockholm. Något både du och din städfirma kommer uppskatta.

Ha ett ordningsamt badrumsskåp

Om alla skönhetsartiklar har sina bestämda platser i skåpet slipper det bli ett stort kaos på handfatet som i sin tur gör det mindre lätt att städa i badrummet oftare. Det ser dessutom mycket mer prydligare ut när man har ett skåp att ställa in sina badrumssaker i för alberts-service.se – hemstädning. Är handfatet fritt för att sprayas och torkas av händer det att man gör det oftare!

 

 

 

Scroll to Top

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/maconint/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/maconint/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107